Alapítva 1993-ban

Megvalósult pályázati projekt

vállalkozásunk technológia és infrastruktúra fejlesztésE

Kedvezményezett: SZÉV Oktatási és Szolgáltató Kft.
Projekt címe: Technológia és infrastruktúra fejlesztés a SZÉV Kft-nél
Feltételesen vissza nem támogatás összege: 27,69 millió forint
Támogatás intenzitása: 70%
A projekt fizikai zárása: 2023.09.30.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.16-22-2023-01533

Projekt bemutatása

A  beruházás hozzájárul a SZÉV Kft. hosszú távú és stabil működéséhez, a beszerzésre kerülő eszközökkel ki tudjuk elégíteni a mai kor képzési igényeit, az épületek energetikai korszerűsítésével és megújuló energiaforrás használatával a cég hosszútávon is fenntartható működése válik biztosítottá.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül valósul meg.
 

Székhelyünk Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky u. 17. 2. emeleten a cég tulajdonában lévő kb. 120 m2 irodarészben található, itt történik a teljes adminisztráció, képzések szervezése és az ügyfélszolgálat, ezen a helyszínen kapott helyet egy informatikai oktatóterem is. Telephelyünk a székhelytől nem túl messze Miskolc Szekerész u. 5 alatt helyezkedik el szintén a cég tulajdonában lévő kb. 2000 m2 telken kb. 1200 m2 beépített területtel. A telephelyen négy épület található, a főépületben főleg elméleti oktatótermek, szociális épületben öltözők, mosdók, a műhely épületekben gépészeti, épületgépészeti és építészeti gyakorlati képzésekre alkalmas helyiségek vannak. 

A székhelyen az új szakképzési és felnőttképzési törvénynek megfelelően a meglévő saját fejlesztésű felnőttképzési adminisztrációs rendszerről áttértünk a felhő alapú F-kréta rendszerre. Ehhez kapcsolódóan a pályázat keretén belül került sor egy új szerver, és 5 db munkaállomás hardver és szoftver elemeinek beszerzésére. A telephelyen (Szekerész utca 5.) technológiai fejlesztést eredményező új eszközök (1 db kombinált esztergagép, 1 db kombinált faipari gép és 20 db notebook beszerzése valósult meg. A projekt keretén belül megtörtént a gépészeti műhely homlokzati és mennyezet szigetelése, ajtók cseréje valamint a másik műhely hátsó falának hőszigetelése és ajtóinak cseréje, levegő-víz hőszivattyúk telepítése a két műhely fűtésének és hűtésének biztosítására, valamint napelemes rendszer telepítésével biztosítjuk az épület megnövekedett villamos energia igényét.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül valósult meg.