Alapítva: 1993-ban
Email: szev@szev.hu, Tel.: +36 46 412-275
Alapítva: 1993-ban
Email: szev@szev.hu, Tel.: +36 46 412-275
A képzésben résztvevő sajátítsa el a különböző savanyított készítmények technológiai műveleteinek szakszerű, önálló gazdaságos végrehajtását a munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai követelmények maradéktalan betartásával.
A képzés célcsoportját szakmai képzettséggel nem rendelkező, alacsony iskolázottságú felnőttek, közfoglalkoztatottak, halmozottan hátrányos helyzetűek alkotják, akiknek alapfokú iskolai végzettségre épülő programok nem elérhetőek, és a szakmai végzettséggel betölthető munkakörben kívánnak elhelyezkedni, továbbá, akik megfelelnek a programba kapcsolódás feltételeinek.
iskolai előképzettség vagy bemeneti kompetenciák teljesítése
nincs
egészségügyi alkalmasság
11623-16 | Savanyúságok készítése |
10890-16 | Élelmiszeripari vállalkozások működtetése |
modulzáró vizsgák, komplex szakmai vizsga
Savanyító rész-szakképesítést igazoló bizonyítvány.
Copyright © 2021. All rights reserved.